(Android) Sky Combat: War Planes Online apgauti kodas padidinti monetas
Feb 23, 2022 16:12:48 GMT -5
Post by tersprisarigfit on Feb 23, 2022 16:12:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Combat: War Planes Online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Combat: War Planes Online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas padidinti monetas ▞▞▞
▞▞▞ Sky Combat: War Planes Online 2022 version ▞▞▞
Tai puikus žaidimas ir tikrai jus įtraukia. Vienintelis trūkumas yra tas, kad jums neišlaidaujant atnaujinimas vyksta labai lėtai. Tikimės, kad jie galės tai pagerinti, kitaip tai bus puikus žaidimas
Grafika nuostabi, tačiau valdikliai yra labai sunkūs ir niūrūs.
Tai buvo įdomus žaidimas ir panašus į kovą su tūzu, tačiau aš rekomenduočiau jį, tačiau misijų pasirinkimas yra gana ribotas, todėl manau, kad kūrėjai galėtų patobulinti tai.
Geras žaidimas, graži grafika, bet, deja, mokama laimėti, taip pat yra tik du žaidimo režimai ir bokšteliai gali nušauti per žemę...
Jau kurį laiką žaidžiu šį žaidimą, nuostabi grafika, garsas, žaidimai, bet svarbiausia, kad būtų galimybė žaisti su draugais, o žemėlapiai yra labai riboti, o ginklai yra labai brangūs kaip ir kiti nauji lėktuvai. suteikti galimybę naudoti ankstesnį atnaujintą ginklą naujiems lėktuvams
Valdymas yra blogas, tai nepanašu tokio valdymo tipo, prie kurio esu įpratęs naudoti savo mobilųjį telefoną sukdamas į kairę ir dešinę, taip pat esu pripratęs prie vieno iš blogiausių valdymo elementų, kuriuos kada nors mačiau oro žaidimuose, išmoktų iš Ace Combat, tada žaidimas bus geresnis todėl aš neturiu kito pasirinkimo, kaip tik pašalinti, kad apmaudu
Taigi tai nėra blogas žaidimas, bet kai jie bando iš jūsų telefono programėlėje imti 80 svarų sterlingų už lėktuvą, turite stebėtis, kaip tai blogai. Yra du žaidimo režimai, kurie labai pasikartoja. Neįmanoma eiti į pirmąjį asmenį, o tai taip pat gaila
Žaidimas yra siaubingas, jei žaidimo grafika yra žema, jei jis yra vidutinis, tai šaunu, bet jei aukštas, tai lyg dalyvautumėte tikroje šunų kovoje, bet jei žaidžiate vidutinę grafiką, jis šiek tiek atsilieka net ir esant per dideliam atsilikimui. Žaidimui daviau 4 žvaigždučių bc atsilikimą ir žemą grafiką. Apskritai žaidimas yra nuostabus, rekomenduoju jį patikrinti, jei jums patinka tikroviška mūšio patirtis. Geros dienos
Meh....(atsidūsta). Kontrolė baisi. Grafika gera. Žaidimas lėtas ir šiek tiek nuobodus, radijo balsai taip erzina, jei būčiau pilotas, sumažinčiau triukšmą ir paspausčiau antrinį degiklį, kad juos užčiaupčiau.
Siaubingas valdymas ir judėjimas. Grafika yra labai paprasta, galbūt mažiau nei paprasta. Garsas nėra puikus, pamoka yra bloga (nors žmonėms nerūpi pamoka). Nepatiko žaidimas ir Uninstaller po maždaug 3 ar 4 žaidimo minučių! O ir prisijungimo įkėlimo ekranas (paleisties ekranas) užtrunka visą laiką, kol žaidimas pradedamas.
Nuostabus žaidimas, bet PRAŠOME sukurti žaidimo pokalbių ar komandos formavimo parinktis. Žaidimas būtų 10 kartų geresnis, jei galėtume sudaryti būrius ir bendrauti vieni su kitais.
Padarykite valdiklius tikroviškesnius, o ne tik rodykles. Ieškote tokių žaidimų. Geras darbas ir tęskite tai, vaikinai.
Pilna klaidų. Kartais jūs negalite nužudyti antžeminių taikinių, nesvarbu, kiek raketų naudojate. Vienu metu negalite žiūrėti daugiau nei 1 skelbimo, turite paleisti iš naujo, kad pamatytumėte kitą reklamą. Be to, ne visada skaičiuojami oro ar sausumos taikiniai, kurie buvo sunaikinti.
Šis žaidimas būtų 5 žvaigždučių, jei jis būtų sukurtas kaip karo sparnai. Man patiko turėti klanus ir bendrauti su kitais žaidėjais. Ar tai vyksta darbuose?

TTPC ryšio problema, kuri nėra tinkama žaisti žaidimo paramos komanda, išspręskite šią problemą
Žaidimo pradžioje su mokymo programa įvyko triktis, bet ji išnyko po to, kai iš naujo nustatiau, žaidime yra graži grafika, pritaikomos plokštumos su puikia valdymo sistema ir labai smagios misijos, kurias reikia atlikti.
Osum skraidymo patirtis..geras kovos režimas...nenuobodus....tinka žaidimo tęsimui...(m.imp)negali nuobodžiauti asmenine patirtimi) Visur osum žaidimas
Žaidimas yra per daug mokamas, kad laimėtum, turėtum turėti daugiau lėktuvų, kuriuos galima nusipirkti grynaisiais, bet ne tik 4 lėktuvus už grynuosius pinigus. Vaikinai tiesiog nori pinigų, nieko daugiau, taip pat keletą ginklų galima nusipirkti tik už grynuosius pinigus. Žaidimas per daug smulkus ir niekas neapdovanojamas. vis dar negaliu naudoti daugumos orlaivių, kas čia yra. Šis žaidimas buvo pašalintas dėl to, kad buvo mokamas 2 laimėjimas. Patiko šis žaidimas turi grafiką, bet nekentė jo dėl tokio agresyvaus pajamų gavimo.
Žaidžiau mėnesius.. patiko žaidimas.. išleido grynųjų pinigų naujinimams.. praeitą savaitę atidarė programą ir ištrynė visa istorija.. veiksmingai naujas vartotojas.. išdarytas.. Išsiųstas pagalbos el. paštu.. jokio atsakymo.. saugokitės.
Tai geriausias lėktuvų arkadinis žaidimas mobiliųjų įrenginių rinkoje. Lėktuvai yra labai detalūs. Kūrėjas tikrai klauso komentarų ir atitinkamai taiso dalykus. Jo abit moka laimėti ir mes negalime pridėti draugų ir žaisti su draugais, prašome pridėti žaisti su draugais
Esu pripratęs prie TIKROS skraidyklės, kai patraukus skrydžio lazdą link savęs (rodyklė žemyn) bus nukreipta AUKŠTYN, o stumiant (rodyklė aukštyn) lėktuvas skris žemyn. Jokios konfigūracijos tai pakeisti... Šis komentaras nesikeičia, nepaisant kūrėjo atsakymo „2021 m. birželio 23 d.“. Jungo valdymas nėra pagrįstas tikruoju lėktuvo jungu.
Dėkoju už atsakymą, suprantu, kad pirkiniai yra gerai. Vieninteliai du mano pasiūlymai yra tai, kad po įdiegimo ginklus būtų galima perkelti į kitus lėktuvus, tai labai sumažintų tiek kreditų / aukso poreikį. Arba galimybė parduoti senus ginklus? Kita, manau, kad tu neteisingai supratai apie vairą. Aš tiesiog klausiu, ar galima pridėti papildomų funkcijų. Turiu omenyje gebėjimą pasukti lėktuvą. Daugiau nei tik X ir Y įėjimai, bet ir Z ašis. Ekrane arba automatiniu valdymu būtų lengviausia. Ačiū už Jūsų laiką.
Žaidėjų bazė nedidelė. Dažniausiai žaidžiate prieš robotus. Žaidimai tarp serverių nepasiekiami. Vienu metu žaidimas tampa nuobodus, kai visi priešininkai yra botai. Tikimės, kad žaidimų kūrimo komanda gali ką nors padaryti.
空戰 - 現代戰爭 飛行遊戲 動作 jye
Šis žaidimas yra šaunus ir viskas, bet kai jį iš naujo įdiegiau, po sekundės įkėlimo ekrane ekranas pasidarė juodas, todėl PATŠAUKITE
Žaidimo eiga yra nuostabi... fantastiška! Tiesiog nepirkite daiktų iš parduotuvės už tikrus pinigus, nes jų negausite, ypač per pasiūlymus. Išskyrus tai, tai geras žaidimas
Atsisiunčiau žaidimą, dabar esu 6 lygyje. Truputį pažaidęs patyriau klaidą, kuri baigia rungtynes, kai tik įėjau į rungtynes, prašau, padėk man. Gėda dėl patirties naujam žaidėjui, turinčiam tokią vidutinę kodavimo klaidą su tokiu priklausomybę sukeliančiu žaidimu. Visi žaidimai sukelia priklausomybę dėl jų tikroviškumo ir yra visiškai pažymėti mano skalėje, todėl prašau tiesiog padėti man išspręsti šią klaidą arba pataisyti žaidimą.
Geras žaidimas, puiki patirtis. Bet ar galėtumėte pridėti naujinimų, pvz., pritaikytų kambarių ir kelių žaidėjų, kad galėtume žaisti su draugais. Taip pat galite pridėti populiarų lėktuvą, pvz., F16 Falcon ar Rafale
Turėtų būti kilimo ir tūpimo veiksmai, taip pat skirtingi kameros kampai ir užduotys, kad patirtis būtų tikroviškesnė!!!!
Tai vienas geriausių visų laikų naikintuvų žaidimų. Itin kokybiška grafika. Super garsai. Jai reikia penkių žvaigždučių
Sky Combat: Avions De Guerre Action gob
Žaidimas yra nuostabus, tęskite gerą darbą ir ar galėtumėte pridėti balso pokalbių ir funkcijų, kurios leistų susiburti su draugais ir visa tai, kas tikrai gerai atrodytų
Bottle Jump 3D Arcade zyc
Padorus žaidimas, bet skrydis yra keblus ir daugiausia mokama už laimėti žaidimą, jūs gaunate menką 100–300 sidabro už mūšį, be to, nėra jokio būdo bendrauti su kitais žaidėjais. vėl
Žaidimas geras, bet problema yra bokšteliai ir robotai, npc arba tikri žaidėjai, kurie ir toliau šaudo į mane raketomis, kurios gali mane pritraukti, ir kiekvieną kartą mane traukia raketos, panašu, kad turėtų mane vadinti vyruku, kurį traukia raketos. nepatinka
Sky Combat: War Planes Online Akció dibr
Linksmas žaidimas 100% ir matau tiek daug potencialo, kad žaisti nereikia pinigų, bet vienintelis trūkumas yra tas, kad negalime surengti privačių rungtynių ar pridėti draugų, o tai liūdna, nes aš noriu žaisti su savo draugu, apskritai tai gerai , žaisiu tol, kol tai bus įdiegta žaidime
Puikus žaidime, žiūrint iš trečiojo asmens perspektyvos, reikia turėti ir kabinos vaizde, kad būtų galima perjungti 2 perspektyvas, tada būtų puiku.
Tai tikrai geras žaidimas, vienintelis priekaištas yra tai, kad labai sunku užsidirbti pinigų ar aukso, norint nusipirkti naują orlaivį ar įrangą. N taip pat turėtų būti FPP režimas, tai būtų labai pakeitę žaidimą. Taip pat sukurkite FPP režimą!
Tai geras žaidimas, puiki grafika ir puikus valdymas, ypač tokio tipo žaidimams. Tbh Nežinau, ką galite patobulinti, bet šiame žaidime kažko trūksta, todėl laukiu jūsų atnaujinimų ateityje. Galbūt kūrėjai gali atsekti, ko trūksta. Sėkmės 🤞
Sky Combat: War Planes Online Action jgn
Šis žaidimas yra tikrai aukštos grafikos ir didelio jautrumo. Jo grafika kaip tikrovė, todėl šis žaidimas tinka oro pajėgų gerbėjams.
Mylėk šį žaidimą! Jei turite kokių nors naikintuvų patirties, tikrai galite puikiai! Puiki žaidimo mechanika, labai draugiška buriuotojui!
Puikus žaidimas. Suteiks 5 žvaigždutes, kai laikmatis bus pataisytas. 5 minučių žaidimai baigiasi likus 60–90 sekundžių iki laikrodžio pabaigos.
Šiame žaidime yra daug klaidų, kartais automatinis užraktas nepasirodė. Taip pat apsimoka laimėti žaidimus. Ir paprašykite žaidėjo pasirinkti žemėlapį.
Puikus žaidimas, įvertinčiau jį aukščiau, jei aukščiausios kokybės prekės būtų prieinamos.
Tai geras žaidimas, bet lėktuvai ir ginklai yra per daug pinigų ir aš kartais turiu naudoti tikrus pinigus, kad sukaupčiau pakankamai pinigų, kad nusipirkčiau naują lėktuvą ir ginklus.
Tai puikus žaidimas iki šiol, aš jį turėjau tik vieną dieną, bet susidūriau su problema. Ar aš darau kažką ne taip, ar manoma, kad naujo lėktuvo pirkimas užtruks amžinai. Aš vis dar sėdžiu pirmuose dviejuose lėktuvuose ir sėdžiu prie maždaug 25 000 USD, bet gaunu tik apie 500 USD už rungtynes (pagal matematiką man reikia baigti dar 30). Taip yra ir toliau, nors kiekvienose rungtynėse buvau laimėjusioje komandoje ir atsidūriau lyderių sąrašo viršuje. Praneškite man, jei ko nors praleidau.
Nebegaliu žiūrėti reklamos, kad užbaigčiau kasdienę ir savaitinę misiją, taip pat nebegaliu sunaikinti priešo lėktuvnešio. Kadangi nerandu būdo pasiekti žaidimo kūrėją per palaikymo kanalą, tai reiškia, kad turiu pateikti blogą įvertinimą, kad būčiau pastebėtas!
Ką padarėte su šio paskutinio atnaujinimo valdikliais??? Gražios plokštumos, bet žaidimo patirtis sukelia nusivylimą. Pirkdami žaidimo elementus už £ £, jūs gaunate ADDS. Ir tai labai brangu. Tam tikru momentu jūs negalite gauti gerų dalykų neinvestuodami pinigų. Kas perka „lėktuvą“ už 100 svarų? Kūrėjas niekada neatsakė į mano el. Net skyriau laiko įkelti vaizdo įrašus apie klaidas, kad joms padėčiau. Pastaba!
Taip, 1 priežastis: nematau nuostabios 3D grafikos. 2 priežastis: nematau tikroviškų valdiklių. 3 priežastis: Kovos mechanika nėra tokia, kokios tikėjausi iš karo lėktuvų žaidimo, ir aš žaidžiau gana daug lėktuvų žaidimų.